Gulvvarme

Gulvvarme i huset

Drømmer du om at skabe noget luksus i form af gulvvarme i køkkenet, badeværelset eller andre værelser i boligen?

Hos Laugmann VVS i Nordsjælland tilbyder vi kvalitetsbevidst montering og installation af gulvvarme. Vi rådgiver dig derudover altid ved indgåelse af en aftale og hjælper dig med at vælge den helt rigtige og optimale løsning på gulvvarme. Til vores løsninger benytter vi kun kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører og producenter på markedet. 

Dette, sammen med vores store erfaring, betyder at du altid vil være sikret et langtidsholdbart resultat.

Alle fordelene ved gulvvarme

Udover at gulvvarme giver en behagelig varme, skal der ikke etableres radiator. Dette giver en meget større frihed i forhold til indretningen. Derudover er der ikke nogen løbende vedligeholdelse, eksempelvis i form af rengøring, da en gulvvarme passer sig selv under gulvet frem for en radiator. Hvis du vælger at få monteret gulvvarme i badeværelset, er det også med til at overfladerne bliver hurtigere tørre.

Vandbaseret eller elgulvvarme?

Det er muligt at få installeret både el-gulvvarme og vandbaseret gulvvarme i de fleste steder i boligen. Dog er der visse ulemper og fordele ved begge typer:

Vandbaseret gulvvarme:

  • Dyr i installation
  • Billig i drift
  • Mere miljøvenlig end el-gulvvarme

Elbaseret gulvvarme:

  • Billig i installation
  • Dyr i drift

Vandbaseret gulvvarme er oftest den bedste løsning, især hvis det er et større gulvvarme system, som skal installeres. Vores dygtige VVS’er vil altid sørge for at rådgive dig ved projektets begyndelse, så du vælger den gulvvarme, som passer bedst til din bolig.

Mangler du en erfaren VVS’er?

Kontakt Laugmann VVS i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores dygtige VVS’ere står klar til at hjælpe dig. Ring i dag på 49 22 64 64 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, som har behov for dette, og vi kører ikke fra dig igen, før du er 100 % tilfreds med vores arbejde.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

ØNSKER DU AT MODTAGE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

KONTAKT OS I DAG

Er du på udkig efter en dygtig VVS’er, som har stor erfaring på området?
Vi har 5 kompetente medarbejdere, som alle er specialiseret indenfor VVS arbejde, og derfor tilbyder vi kvalitetsløsninger til både private, erhverv, kommuner og boligselskaber.

Ring til os i dag på telefon 49 22 64 64 og få et uforpligtende tilbud.

VVS-installatør Klaus Laugmann Larsen
Egeskovvej 9, 3490 Kvistgård
E-mail: info@laugmannvvs.dk
CVR: 13547742

Åbningstider
Du kan altid prøve at fange os på telefonen, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller forespørgsler på en opgave, vi er normalt ledige mellem 07.00 – 15.30

Call Now Button