Blødgøringsanlæg

Et kalkfrit hjem

Vidste du at et kalkfrit hjem betyder et mere energivenligt hjem? Med blødt vand i hanerne i dit køkken og på dit badeværelse, kan du spare helt op til 30% på el- og varmeregningen.  Du er på samme tid også med til at bidrage positivt til miljøet, da blødt vand er meget skånsomt mod tekstiler, installationer og mere. 

Derudover vil et blødgøringsanlæg give dig nogle sundhedsmæssige fordele. Blødt vand er langt bedre for din hud, dit hår og dine negle. Blødt vand udtørrer huden mindre end hårdt vand med højt kalkindhold gør. Konkluderende kan det siges, at blødt vand uden kalk er godt for både dit helbred og dit hjem.

Alle fordelene ved et blødgørings­anlæg

Hos Laugmann VVS tilbyder vi det yderst populære Leyco SOFT 9 blødgøringsanlæg fra AQUA Danmark. Med et blødgøringsanlæg har du en række fordele udover de allerede nævnte:

  • Fliser og overflader vil skinne og forblive rene uden besværlig rengøring.
  • Du slipper for skyllemiddel, da tøj, sengetøj og håndklæder forbliver lækkert og blødt efter vask.
  • Kaffemaskiner og elkedler slipper stort set for at blive afkalket, da de holder helt op til tre til fire gange længere end normalt.
  • Farverne på dit tøj holder meget længere, da det ikke slides af kalken.
  • Generelt får du meget længere levetid på alle typer installationer, hvidevarer, tøj og husholdningsmaskiner.

Hvordan virker et blødgøringsanlæg?

Et blødgøringsanlæg er med til at fjerne kalken i vandet, som er det der gør vandet hårdt. Med et blødgøringsanlæg er du sikret at få silkeblødt vand i alle hanerne i hjemmet. Det er nemt for en af vores dygtige VVSere at montere anlægget, da det installeres lige efter vandmålerne på vandrørene, så det bløde vand kommer ud i hele huset.

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved blødt vand?

Hos Laugmann VVS er vi eksperter i installation af Leyco SOFT 9 anlægget, som er begyndt at blive yderst populært i de danske hjem.

Kontakt os i dag på 49 22 64 64 for at høre mere om, hvordan din bolig kan spare mange penge på kalkfrit vand. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, og du kan forvente et resultat i højeste kvalitet – hver gang.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

Call Now Button