Køkken

Udskiftning eller renovering, vi klarer det hele

Trænger dit køkken til at blive skiftet ud? Eller måske trænger det bare til en lille renovering? Om det er stort eller småt, så er det Laugmann VVS du skal bruge. Vi udfører professionelt arbejde i forbindelse med renovering og ombygning af dit køkken eller badeværelse. Vi udarbejder komplette og individuelle løsninger til dit køkken, hvor alle entrepriser indgår.

Vi udfører blandt andet montering og tilslutning af: 

  • Køkkenvaske
  • Køkkenarmaturer
  • Opvaskemaskiner
  • Emhætter 
  • “Amerikaner-køleskabe”
  • Nye afløbsinstallationer
  • Nye vandinstallationer
  • Ny gasinstallation (komfur)
  • Ny aftræks installation (Emhætte)

Vi er specialiseret i at renovere og etablere køkkener. Vores erfarne og professionelle team kan hjælpe dig med at skabe det køkken, du altid har ønsket dig, uanset om du ønsker en modernisering af dit eksisterende køkken eller en helt ny køkkeninstallation.

Vi dækker bredt og sikrer kvalitet i vores håndværk

Fra vores base i Kvistgård rykker vi ud i hele Nordsjælland uagtet opgavens størrelse. Vi kan bistå ved enkeltstående opgaver eller som led i en totalentreprise.

Vi har fokus på at sikre, at vores kunder er tilfredse gennem hele processen og med resultatet. Vores kundeservice er i top, og vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Det gør vi ved altid at være opdateret med den nyeste teknologi og udstyr inden for VVS og køkkeninstallationer, og vi er altid på udkig efter de bedste løsninger til dig.

Ring og få et tilbud på renovering eller udskiftning af dit køkken

Hvis du ønsker at renovere eller etablere dit køkken, er Laugmann VVS det rigtige valg for dig. Vi vil sørge for, at du får den bedste service og et køkken du bliver glad for.

Du kan kontakte os på telefon 49 22 64 64 eller udfylde vores kontaktformular for at få mere information og en gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, og du kan forvente et resultat i højeste kvalitet – hver gang.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

Call Now Button