Luft til vand varmepumper Med en BOSCH Luft-Til-Vand Varmepumpe kan du nyde konstant, miljøvenlig opvarmning året rundt. En BOSCH varmepumpe bruger mindre energi, hvilket gør den økonomisk fordelagtig og reducerer din CO2-udledning. BOSCH’s kvalitet og pålidelighed betyder færre bekymringer om vedligeholdelse og reparationer. Varmepumpens lydsvage drift sikrer en behagelig og rolig boligatmosfære.

Besparelse på varmeregningen?

Hvis du går og overvejer, hvordan du kan spare mest muligt på din varmeregning, skal du overveje at få installeret en Bosch luft-til-vand varmepumpe.

Luft-til-Vand varmepumpen består typisk af en ude-del og en inde-del som er forbundet med centralvarmerør hvor radiatorvand flyder igennem. Denne form for opvarmning er eldreven hvor det er muligt at udnytte energien 4-5 gange pr. KW. Desuden er der mulighed for at opnå rabat fra el-selskab når anlæg er godkendt.

Denne løsning er velegnet til steder hvor der ikke i forvejen er f.eks. fjernvarme eller naturgas.

Vi har en årrække udelukkende kørt med Bosch varmepumper Luft-vand/Jordvarme med stor tilfredshed fra vores kunder. Bosch har en god serviceorganisation hvor vores kunder kan opnå 5 års garanti, hvis lovpligtig årligt service overholdes.

Ekspert i varmepumper

Hos Laugmann VVS i Nordsjælland er vi eksperter i montering og installation af Bosch varmepumper for private såvel som for erhvervskunder. Gennem vores store erfaring, tilbyder vi altid at rådgive dig i forbindelse med dit valg af varmepumpe, således at du kan få mest glæde ud af det færdige resultat. Vi har et bredt udvalg af Bosch varmepumper, og vi vil sammen finde en varmepumpe der opfylder dine behov. 

Vi kan varetage opgaver med varmepumper i et bredt omfang, og kan således levere og montere komplette Bosch luft-til-vand varmepumpeløsninger. Varmepumper er oplagte til nye huse, da de har et meget lille varmetab i forhold til ældre huse.

Certificeret og sikker installation

Ud over vores store erfaring med installation af Bosch varmepumper, er vi aut. vvs-installatør som er VE-certificeret, hvilket betyder at kunder kan opnå statstilskud. Klaus Laugmann VVS er desuden medlem af TEKNIQ garantiordningen. Denne garantiordning er med til at sikre, at det arbejde, som udføres af en af vores dygtige fagmænd, er af allerhøjeste kvalitet. 

Du kan af denne årsag altid have ro i maven, når du bestiller en af vores dygtige fagmænd, til at udføre din installation.

Kontakt os i dag for at høre mere

Ring til os i dag på 49 22 64 64 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din installation af en Bosch luft-til-vand varmepumpe. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, og du kan forvente et resultat i højeste kvalitet – hver gang.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

Call Now Button