Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper

Besparelse på varmeregningen?

Hvis du går og overvejer, hvordan du kan spare mest muligt på din varmeregning, skal du overveje at få installeret en luft til vand varmepumpe. Varmepumper benytter udetemperaturen til at opvarme, da de består af en udedel og en indedel. Udedelen af varmepumpen sender udeluften forbi varmepumpen. Herefter overfører indedelen varmen til centralvarmeanlægget, som til sidst overfører vandet til varmeinstallationerne i hjemmet. 

Varmepumper er begyndt at blive mere og mere udbredt, som skyldes de mange fordele de har i forhold til traditionelle gas- olie og fjernvarmeanlæg.

Ekspert i varmepumper

Hos Laugmann VVS i Nordsjælland er vi eksperter i montering og installation af varmepumper for private såvel som for erhvervskunder. Gennem vores store erfaring, tilbyder vi altid at rådgive dig i forbindelse med dit valg af varmepumper, således at du kan få mest glæde ud af det færdige resultat.

Vi kan varetage opgaver med varmepumper i et bredt omfang, og kan således levere og montere komplette luft til vand løsninger. Varmepumper er oplagte til nye huse, da de har et meget lille varmetab i forhold til ældre huse.

Certificeret og sikker installation

Ud over vores store erfaring med installation af varmepumper, er vi også medlem af TEKNIQ garantiordningen. Denne garantiordning er med til at sikre, at det arbejde, som udføres af en af vores dygtige fagmænd, er af allerhøjeste kvalitet. Skulle der mod forventning ske problemer med installationen, rykker vi hurtigt ud og reparerer hurtigt og effektivt.

Du kan af denne årsag altid have ro i maven, når du bestiller en af vores dygtige fagmænd, til at udføre din installation.

Kontakt os i dag for at høre mere

Ring til os i dag på 49 22 64 64 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din installation af en varmepumpe. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, som har behov for dette, og vi kører ikke fra dig igen, før du er 100 % tilfreds med vores arbejde.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

ØNSKER DU AT MODTAGE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

KONTAKT OS I DAG

Er du på udkig efter en dygtig VVS’er, som har stor erfaring på området?
Vi har 5 kompetente medarbejdere, som alle er specialiseret indenfor VVS arbejde, og derfor tilbyder vi kvalitetsløsninger til både private, erhverv, kommuner og boligselskaber.

Ring til os i dag på telefon 49 22 64 64 og få et uforpligtende tilbud.

VVS-installatør Klaus Laugmann Larsen
Egeskovvej 9, 3490 Kvistgård
E-mail: info@laugmannvvs.dk
CVR: 13547742

Åbningstider
Du kan altid prøve at fange os på telefonen, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller forespørgsler på en opgave, vi er normalt ledige mellem 07.00 – 15.30

Call Now Button