Luft til vand varmepumper Med en BOSCH Luft-Til-Vand Varmepumpe kan du nyde konstant, miljøvenlig opvarmning året rundt. En BOSCH varmepumpe bruger mindre energi, hvilket gør den økonomisk fordelagtig og reducerer din CO2-udledning. BOSCH’s kvalitet og pålidelighed betyder færre bekymringer om vedligeholdelse og reparationer. Varmepumpens lydsvage drift sikrer en behagelig og rolig boligatmosfære.

Besparelse på varmeregningen?

Hvis du går og overvejer, hvordan du kan spare mest muligt på din varmeregning, skal du overveje at få installeret en Bosch luft-til-vand varmepumpe.

Luft-til-Vand varmepumpen består typisk af en ude-del og en inde-del som er forbundet med centralvarmerør hvor radiatorvand flyder igennem. Denne form for opvarmning er eldreven hvor det er muligt at udnytte energien 4-5 gange pr. KW. Desuden er der mulighed for at opnå rabat fra el-selskab når anlæg er godkendt.

Denne løsning er velegnet til steder hvor der ikke i forvejen er f.eks. fjernvarme eller naturgas.

Vi har en årrække udelukkende kørt med Bosch varmepumper Luft-vand/Jordvarme med stor tilfredshed fra vores kunder. Bosch har en god serviceorganisation hvor vores kunder kan opnå 5 års garanti, hvis lovpligtig årligt service overholdes.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, og du kan forvente et resultat i højeste kvalitet – hver gang.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

Call Now Button