VVS service

VVS Service

Hos Laugmann VVS udfører vi en bred vifte af forskellige opgaver indenfor VVS service i hele Nordsjælland. Gennem vores mange års erfaring, har vi serviceret private såvel som erhvervskunder og kan derfor påtage os opgaver af et bredt omfang.

Vi tilbyder kvalitetsbevidst VVS service til reparation og vedligeholdelse, herunder blandt andet til:

VVS Service med kunden i centrum

Gennem vores store vifte af kompetencer, kan vi påtage os VVS opgaver i et yderst bredt omfang. Vores store erfaring, sammen med at vi er en del af TEKNIQ Garantiordningen, er din sikkerhed for altid godt håndværk.

Som VVS’er er det vores fornemste opgave, at efterleve alle kundens ønsker ud fra en given opgave. Vi gør altid vores bedste i at rådgive dig undervejs i processen, således at du er gjort opmærksom på alle detaljerne i opgaven. Derudover sørger vi også for at økonomien er den aftalte, således at du ikke får en ubehagelig overraskelse med yderligere omkostninger.

Vi dækker hele Nordsjælland

Hos os vil du altid blive mødt af en VVS’er med et smil, som er klar til at hjælpe dig med din opgave. Vi går meget op i service og vi forlader ikke stedet, før du er tilfreds med resultatet. Ved opgavens afslutning tilbyder vi også at rådgive dig i hvordan du får længst levetid af din nye VVS installation.

Skal du bruge VVS service i Nordsjælland?

Hos Laugmann VVS er du altid sikret at få VVS service i høj håndværksmæssig kvalitet. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor kan du trygt vælge os som din VVS’er. 

Kontakt os i dag på 49 22 64 64 eller send os en mail på info@laugmannvvs.dk. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, og du kan forvente et resultat i højeste kvalitet – hver gang.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

Call Now Button