Radiatorer

Varme i huset

Går du og overvejer at udskifte din radiator til en ny? Det kan også være at du er i gang med nybyg, og har behov for radiatorer i forbindelse med installation af varme.

Hos Laugmann VVS er vi eksperter i montering & reparation af radiatorer. Gennem vores samarbejde med anerkendte leverandører og producenter, kan vi med garanti levere netop den radiator, som du har i tankerne. Udover at tilbyde radiatorer af ethvert omfang, er vi også behjælpelige, hvis der er problemer med cirkulationspumpen. Det kan ske, især hvis du bor i en etagebygning, hvor der forekommer luft i radiatorerne eller lignende. Dette kan give problemer, da varmeanlægget skal arbejde hårdere, og dermed bliver varmeregningen også dyrere.

Udskiftning af radiatorer ved specialister

Når du vælger Laugmann VVS til din næste opgave med radiatorer, bestræber vi os altid på at levere et stykke arbejde af høj håndværksmæssigt kvalitet. Vi er medlem af TEKNIQ garantiordningen, og derfor kan du altid have ro i maven, når du vælger os som din VVS’er. Vores erfarne og dygtige fagmænd sætter sig altid ind i din problemstilling, og sørger for at rådgive dig på bedst måde i forbindelse med dine nye radiatorer, så du får en skræddersyet løsning.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang inden for udskiftning og montering af radiatorer, både for privatpersoner, men også for erhverv og offentlige institutioner.

Få en trofast VVS’er på din side

Som VVS’er er det vores fornemste opgave at lytte til hver eneste af vores kunders ønsker. Det er vigtigt for os, at du føler at alle dine behov bliver taget i betragtning. Vi sørger altid for at inddrage dig i alle aspekterne af en opgave, således at du er helt med på det økonomiske, samt den planlagte tid. Vi overholder alle aftaler.

Kontakt din lokale VVS’er i dag

Tøv ikke med at kontakte Laugmann VVS, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din installation eller reparation af radiatorer. Ring til os i dag på 49 22 64 64 eller send os en mail på info@laugmannvvs.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, og du kan forvente et resultat i højeste kvalitet – hver gang.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

Call Now Button