FJERNVARME

Opvarmning

Fjernvarme er en af de mest udbredte opvarmningsformer, og er en meget effektiv og miljørigtig måde at varme boligen op på. Fjernvarme kræver ikke så ofte vedligeholdelse, som andre opvarmningsforme. Det er dog stadig vigtigt at få en erfaren VVSer til at se på dit anlæg med jævne mellemrum, da det stadig kræver vedligeholdelse på længere sigt.

Hos Laugmann VVS er vi eksperter i alle former for anlæg til fjernvarme. Der er mange penge at spare, når du får udført en fjernvarmeinstallation af en erfaren VVS’er. Du sparer penge på selve anlægget på længere sigt, men du er også sikret en langtidsholdbar løsning, ved at vælge en VVS’er med mange år i faget.

Alle fordele ved fjernvarme

Om du får installeret fjernvarme i forbindelse med nybyg, eller blot får udskiftet dit gamle anlæg til et nyt, er der et hav af fordele ved fjernvarme:

  • Miljørigtig måde at opvarme
  • Kører af sig selv fra dag 1
  • Pladsbesparende
  • Varmeudgifterne falder med op til 30%
  • Fremtidssikret

Alle disse fordele er med til at sikre, at du får en løsning som kun kommer dig til gavn i fremtiden.

Med kundetilfredshed i fokus

Hos Laugmann VVS vil du altid blive mødt af en VVS’er, som tager dig seriøst. Vi vægter vores service meget højt, og vi forlader ikke en opgave, før at du er fuldt tilfreds med resultatet. Vi er derudover medlem af TEKNIQ garantiordningen, som sikrer dig at du altid får leveret et resultat i høj kvalitet.

Kontakt din lokale VVS’er i dag

Tøv ikke med at kontakte os i dag i forbindelse med din installation af fjernvarme. Vores dygtige fagmænd står klar til at hjælpe dig med din opgave. Ring til os nu på 49 22 64 64 eller send os en mail på info@laugmannvvs.dk. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, og du kan forvente et resultat i højeste kvalitet – hver gang.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

Call Now Button