​​Tlf.: 49 22 64 64  |  ​E-mail: info@laugmannvvs.dk  |  Cvr.: 13547742  |  Adresse: Egeskovvej 9, 3490 Kvistgård

BLØDGØRINGSANLÆG

Vidste du at et kalkfrit hjem betyder et mere energivenligt hjem? Med blødt vand i hanerne, kan du spare helt op til 30% på el- og varmeregningen.  Du er på samme tid også med til at bidrage positivt til miljøet, da blødt vand er meget skånsomt mod tekstiler, installationer og mere.

Alle fordelene ved et blødgøringsanlæg

Hos Laugmann VVS tilbyder vi det yderst populære Leyco SOFT 9 blødgøringsanlæg fra AQUA Danmark. Med et blødgøringsanlæg har du en række fordele udover de allerede nævnte:

  • Fliser og overflader vil skinne og forblive rene uden besværlig rengøring.
  • Du slipper for skyllemiddel, da tøj, sengetøj og håndklæder forbliver lækkert og blødt efter vask.
  • Kaffemaskiner og elkedler slipper stort set for at blive afkalket, da de holder helt op til tre til fire gange længere end normalt.
  • Farverne på dit tøj holder meget længere, da det ikke slides af kalken.
  • Generelt får du meget længere levetid på alle typer installationer, hvidevarer, tøj og husholdningsmaskiner.

Hvordan virker et blødgøringsanlæg?

Et blødgøringsanlæg er med til at fjerne kalken i vandet, som er det der gør vandet hårdt. Med et blødgøringsanlæg er du sikret at få silkeblødt vand i alle hanerne i hjemmet. Det er nemt for en af vores dygtige VVSere at montere anlægget, da det installeres lige efter vandmålerne på vandrørene, så det bløde vand kommer ud i hele huset.

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved blødt vand?

Hos Laugmann VVS er vi eksperter i installation af Leyco SOFT 9 anlægget, som du også kan se flere billeder af her på siden.

Kontakt os i dag på 49 22 64 64 for at høre mere om, hvordan din bolig kan spare mange penge på kalkfrit vand. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her.

Glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, som har behov for dette, og vi kører ikke fra dig igen, før du er 100 % tilfreds med vores arbejde. Samtidig ser vi ikke nogen opgave som værende hverken for stor eller for lille til, at vi ikke vil løse denne.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk, og derfor oplever vores medarbejdere også alle efteruddannelse indenfor VVS faget, således at vi altid kan være med på de nyeste arbejdsmetoder. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

tekniq_logo_36
tekniq-garanti_179

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Er du på udkig efter en dygtig VVS’er, som har stor erfaring på området?
Vi har 7 kompetente medarbejdere ansatte, som alle er specialiseret indenfor VVS arbejde, og derfor tilbyder vi kvalitetsløsninger til både private, erhverv, kommuner, stater og boligselskaber.

Ring til os i dag på telefon 49 22 64 64 og få et uforpligtende tilbud.

VVS-installatør Klaus Laugmann Larsen
Egeskovvej 9, 3490 Kvistgård
E-mail: info@laugmannvvs.dk
CVR: 13547742

Åbningstider
Du kan altid prøve at fange os på telefonen, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller forespørgsler på en opgave, vi er normalt ledige mellem 07.00 – 15.30