Blikkenslager

Laugmann VVS

Hos Laugmann VVS i Kvistgård i Nordsjælland tilbyder vi vores kvalitetsbevidste service indenfor alle former for blikkenslager opgaver. Som blikkenslager går vi meget op i at være funktionsdygtige og altid at overholde vores aftaler.

Alle typer blikarbejde

Som blikkenslager kan vi løse alle former for blikopgaver i ethvert omfang både for private såvel som erhvervskunder. Heriblandt kan vi hjælpe med

  • Sålbænke
  • Tagnedløb
  • Nedløbsrør
  • Inddækninger
  • Falsede tage
  • Kobber-taghætter til forskellige mål
  • Renovering og udskiftning af tagrender

Som blikkenslager arbejder vi typisk med zink og kobber, men vi kan også arbejde i andre materialer efter behov. Vi tilbyder altid grundig vejledning og rådgivning i forbindelse med valg af materialer som passer overens med boligens design. På denne måde er du sikret altid at få en løsning, som passer til dine behov.

Langtidsholdbare løsninger

Med et stort fokus på altid godt håndværk og faglig stolthed, sætter vi store krav til os selv og vores arbejdsgang. Alle opgaver udført af vores erfarne blikkenslager er langtidsholdbare og bliver altid lavet i den højeste kvalitet. 

Vores vision er at du bliver tilfreds med det arbejde, som vi laver hos dig. Vi bestræber os derfor også altid med at udføre arbejdet inden for den aftalte tidsramme så vi på samme tid også overholder det aftalte budget.

Mangler du en blikkenslager?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du søger en kvalitetsbevidst VVS’er med dine behov i højsædet. Med vores store erfaring, bestræber vi os i at levere et resultat af højt håndværksmæssigt kvalitet, som er baseret ud fra dine behov. Tøv ikke med at kontakte din blikkenslager i dag på 49 22 64 64, eller send os en mail på info@laugmannvvs.dk. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel. Vi dækker hele Nordsjælland.

Vi samler på glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, som har behov for dette, og vi kører ikke fra dig igen, før du er 100 % tilfreds med vores arbejde.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk. Dette sikrer dig som kunde den mest moderne løsning på VVS opgaver.

Call Now Button