​​Tlf.: 49 22 64 64  |  ​E-mail: info@laugmannvvs.dk  |  Cvr.: 13547742  |  Adresse: Egeskovvej 9, 3490 Kvistgård

BLIKKENSLAGER MED FOKUS PÅ GODT HÅNDVÆRK

Trænger din bolig til nye tagrender, beklædning af kviste eller nye facadedækninger? Så kan vi hos VVS-installatør Klaus Laugmann Larsen hjælpe dig, hvis du er bosat i Helsingør eller omegn. ​

Vi har stor erfaring som blikkenslager, og herunder at arbejde med kobber, zink og plastik som materiale. Derfor kan vi tilbyde dig kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.

DIN LOKALE BLIKKENSLAGER

Arbejdet som blikkenslager byder på mange forskellige udfordringer, og derfor er vi altid top motiverede på at levere et resultat af højeste kvalitet ved hver enkelte opgave.

​Vi kan tilbyde dig løsninger i form af:

  • Håndlavede kobbertagrender og nedløb
  • Kobbertage med stående false
  • Murinddækninger
  • Skorstensinddækninger
  • Kobber-taghætter til forskellige formål

Vores arbejde består af både opsætning og reparationer, og dertil kan vi også lave skotrender og facadebeklædning, hvilket er nogle af de mest hyppige opgaver som blikkenslager.

Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvalitet, og derfor anvender vi også kun de bedste materialer på markedet.

Vi har mange års erfaring som blikkenslager, og med 7 ansatte kan vi klare alle former for opgaver uanset størrelsesordenen.

Samtidig vægter vi glade kunder højt på dagsordenen, og vi sætter en stor ære i at lave et flot stykke arbejde, som vores kunder er tilfredse med. Livet som blikkenslager bliver kun bedre, når vores kunder sætter pris på vores arbejde, og dette giver os en ekstra motivation hver eneste dag.

Glade kunder

Et af virksomhedens grundprincipper består i altid at have glade og tilfredse kunder. Vi hjælper enhver kunde, som har behov for dette, og vi kører ikke fra dig igen, før du er 100 % tilfreds med vores arbejde. Samtidig ser vi ikke nogen opgave som værende hverken for stor eller for lille til, at vi ikke vil løse denne.

Vores virksomhed bygger på tillid og godt håndværk, og derfor modtager alle vores medarbejdere også løbende efteruddannelse indenfor VVS faget, således at vi altid kan være med på de nyeste arbejdsmetoder. Dette sikrer dig den mest moderne løsning på VVS opgaver.

tekniq_logo_36
tekniq-garanti_179

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Er du på udkig efter en dygtig VVS’er, som har stor erfaring på området?
Vi har 7 kompetente medarbejdere ansat, som alle er specialiseret indenfor VVS arbejde, og derfor tilbyder vi kvalitetsløsninger til både private, erhverv, kommuner, stater og boligselskaber.

Ring til os i dag på telefon 49 22 64 64 og få et uforpligtende tilbud.

VVS-installatør Klaus Laugmann Larsen
Egeskovvej 9, 3490 Kvistgård
E-mail: info@laugmannvvs.dk
CVR: 13547742

Åbningstider
Du kan altid prøve at fange os på telefonen, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller forespørgsler på en opgave, vi er normalt ledige mellem 07.00 – 15.30